Hétérogénéité. I. Étude des biais d'estimation dans le cas linéaire. - Gouriéroux, Ch
Analýza existencie a významu nerovnomerných odchýlok v lineárnych modeloch. Závislosť individuálnej spotreby na odhade pružnosti príjmov a cien. Obecná špecifikácia mikroekonometrickej úrovne, vychádzajúca z konštantných koeficientov rôznych jednotiek. Úloha výroby za predpokladu optimálneho chodu podniku. Stanovenie nevyhnutných výrobných nákladov a ich minimalizácia.