Inefficiency of smooth market mechanisms. - Dubey, P.
Analýza vlastností efektívnosti abstraktne daného trhového mechanizmu. Používa sa hladké mapovanie z priestoru strategických výberov obchodníkov do priestoru ich sieťových obchodov. Ak je počet obchodníkov konečný, potom má Nashova rovnováha tendenciu byť neefektívna.