Modelling the Stagflation Phenomen in West Germany - An Application of a Catastrophe Model. - Müller, P.
Teoretické základy hodnotenia modelov teórie katastrof v ekonómii (L. Cobb). Prvé použitie metódy Jackknife na odhad akosti statkov. Empirický výskum vývoja cien v NSR. Model stagflácie. Konzistentné zobrazenie prechodu kritických fáz s použitím tradičnej Phillipsovej krivky.