Paralel markets, excess demand and virtual prices. An empirical approach. - Charemza, W.W
Metódy empirického modelovania paralelných trhov. Mikroekonomické základy. Ekonometrický model. Empirické výsledky modelu aplikovaného na Maďarsko a Poľsko s použitím údajov za obdobie 1958-86. Cenový index a odhad nadmerného dopytu v Maďarsku a Poľsku v r. 1975-1986.