Production structures in a small open economy with mobile and indigenous investment. - Bradley, J.
Systémy INTERLINK a HERMES ako dva významné prístupy k modelovým konštrukciám. Výroba a dopyt v systémoch INTERLINK a HERMES. Modelovanie malých otvorených ekonomík. Odvetvová štruktúra a model otvorených ekonomík. Výroba a dopyt v obchodnom sektore. Škandinávsky model. Dôsledky a ponaučenia pre modelovanie malých otvorených ekonomík.