k problematice analýzy produktivity práce. - Živělová, J.
Možné prístupy k analýze produktivity práce v poľnohospodárstve, ktoré dovoľujú kvantifikovať vplyv rôznych činiteľov na jej vývoj. Závislosť produktivity práce v rastlinnej výrobe od rozsahu pôdy obhospodarovanej jedným pracovníkom. Vyjadrenie výkonnosti pracovníka v živočíšnej výrobe.