Personálny management v podnikateľskej činnosti hospodárskych subjektov. - Gozora, Vladimír
Vplyv úrovne pracovných síl na ekonomickú diferenciáciu hospodárskych subjektov. Formovanie menších dynamických pracovných kolektívov. Podriadenie výberu pracovníkov plneniu úloh a hodnotových ukazovateľov. Zmeny v štýle riadiacej práce súčasného agromanažéra.