Service excellence: the human connection. - Monty, J.C
Systémovosť prístupu v rozvíjaní osobnostných aspektov a vzťahov v podniku služieb. Role zamestnancov vo vnútropodnikovom rámci a vo vzťahu k zákazníkovi.