<The> worker discipline effect: a disaggregative analysis. - Green, F.
Test prítomnosti "efektu disciplíny pracovníka" na základe analýzy funkcie zamestnanosti vo väčších podnikoch USA. Na základe faktorovej analýzy charakteristík priemyselného podniku a trhu práce možno identifikovať niekoľko podstatných faktorov, na základe ktorých možno jednotlivé podniky rozlíšiť.