Vplyv sústavy riadenia na vývoj počtu pracovníkov a produktivitu práce v poľnohospodárskych podnikoch. - Neumann, Stanislav
Dopad odvodu z miezd a odmien na vývoj počtu pracovníkov v rastlinnej, živočíšnej a pridruženej výrobe v JRD SR. Znižovanie počtu pracovníkov v rastlinnej a živočíšnej výrobe, zvýšenie stavu pracovníkov v pridruženej výrobe a THP.