Faktory rosta zarabotnoj platy v promyšlennosti. Itogi special'nogo obsledovanija. - Čebatkov, I.
Výsledky jednorázového výskumu uskutočneného na 120 výrobných podnikoch a organizáciách 23 priemyselných oblastí ZSSR. Cieľom výskumu boli otázky spojené s formovaním a rozdeľovaním mzdového fondu. Uvedené údaje ukazujú, že uplatňované ekonomické nástroje nevylučujú neopodstatnené zvyšovanie miezd.