K některým aktuálním otázkám. Na otázky redakce odpovída Petr Miller, federální ministr práce a sociálních věcí. - Miller, P.
Rozhovor o základných cieľoch vládnej mzdovej politiky. Priestor pre diferenciáciu miezd podľa výkonnosti jednotlivých pracovníkov. Zásady nového mzdového systému pre podnikateľskú sféru. Vyrovnanie existujúcich mzdových rozdielov medzi jednotlivými odvetviami.