<The> gender gap in persons and wages. - Even, W.E
Medzi poberateľmi dôchodkov je výrazne nižšie zastúpenie žien oproti mužom. Možné príčiny tohoto javu. Empirický model a relevantné štatistické údaje. Na základe teoretickej analýzy je možné vysvetliť tento jav len čiastočne.