Zarabotnaja plata i uslovija truda. - Lion, V.
Nevyhnutnosť zvýšiť pozornosť zdokonaľovaniu pracovných podmienok, v ktorých sa odráža vzájomné pôsobenie výrobnej i sociálnej sféry. Pracovné podmienky priamo pôsobia na množstvo i na kvalitu práce. Skúmanie problémov zohľadňovania pracovných podmienok v rozdeľovaní mzdového fondu na všetkých úrovniach národného hospodárstva.