Dohody o štipendiách. - Vaško, J.
Rôzne názory na právnu povahu štipendijných dohôd. Posudzovanie nárokov, ktoré môže klásť organizácia na pracovníka podľa vyhlášky č.116/1980 Zb. Riešenie rozdielov vo vynaložených nákladoch medzi jednotlivými druhmi štúdia.