Kvalifikace živnostníků a dělníků ve výrobních řemeslech. - Šlemar, E.
Perspektíva živnostenských podnikateľov. Zabezpečovanie kvalifikovaných pracovníkov v remeselnej výrobe. Ústavná a diaľková možnosť štúdia, ich charakteristika. Forma systematického odborného doškolovania.