Federalism, place, and the regulation of worker safety. - Lomley, N.K
Skúma sa geografia právnej úpravy a riešenia sporov v oblasti bezpečnosti pracovníkov z hľadiska centrálne uplatňovanej štátnej moci a lokálneho rozhodovania v tejto oblasti. Legislatívne a kompetenčné aspekty a dvojkoľajnosť vedú k diskriminácii niektorých lokalít a skupín pracovníkov.