disequilibrium approach to unemployment in the Federal republic of Germany. - Franz, W.
Podstata a príčiny nezamestnanosti v SRN v 80. rokoch v porovnaní s 60. a 70. rokmi. Model kvantitatívneho dávkovania zamestnanosti ako príspevok na osvetlenie tohto problému a jeho najdôležitejšie základné rysy. Základná štruktúra modelu. Nerovnováha na trhu tovaru a pracovných síl. Hodnotenie modelu a perspektívy do budúcnosti.