Job security, employment and wages. - Bertola, G.
V západoeurópskych krajinách neovplyvňuje legislatíva o zabezpečení pracovného miesta stredne a dlhodobú zamestnanosť. V krajinách so silným právnym zabezpečením pracovného miesta javí sa tendencia k nižším mzdám a citlivosť na jestvujúcu nezamestnanosť.