<The> French unemployment problem. Lessons from rationing model relying on business survey information. - Lambert, J.-P
Základné rysy dávkového modelu nezamestnanosti vo Francúzsku založeného na informáciách z prieskumu zamestnanosti. Koordinácia výskumu nezamestnanosti v západoeurópskych krajinách. Integrácia prieskumu zamestnanosti v rámci INSEE. "Trecia" nezamestnanosť kontra "nerovnovážna" nezamestnanosť. Hodnotenie výsledkov modelu.