Trh práce: Co říkají čísla? - Flašarová, L.
Miera nezamestnanosti je zatiaľ, v porovnaní s ostatnými krajinami východného bloku, v ČSFR nízka. Údaje o vývine nezamestnanosti v roku 1990 a predpoklady zvyšovania nezamestnanosti v rokoch 1991, 1992 a 1993. Uvedenie dvoch variantov vývoja nezamestnanosti včítane nákladov na podpory v nezamestnanosti.