Worker displacement and corporate restructuring: a policy-conscious appraisal. - Ettlinger, N.
Pohyb pracovníkov pri uplatnení netradičných stratégií spoločností. Doterajšia politika pracovných síl bola zameraná post hoc, prevažne na skupiny nezamestnaných. Nová politika pracovných síl, zameraná na prevenciu pohybu pracovných síl, konštruktívnym spôsobom, ktorá ma dopad na stratégiu spoločností v oblasti organizácie práce a riadenia. Dôsledky takejto politiky na geografiu trhov práce v USA.