Geographic price interdependence and the extent of economic markets. - Benson, B.L
Analýza vymedzenia hospodárskeho trhu rozšírená o aspekt priestorového oligopolu. Uplatnenie dynamickej analýzy údajov o cenách na preskúmanie dôkazov o geografickom vymedzení trhu v súdnom spore o konkurencii.