Grossflughafen München - aus der Sicht der Regional-planung. - Goedecke, O.
Skúmanie problému optimálnej veľkosti letiska z hľadiska obmedzeného priestoru. Prognózy rastu dopravy vo väzbe na bezpečnosť leteckej dopravy. Kapacita letiska a únosnosť priestoru. Dopravná nadväznosť mníchovskej oblasti na letisko. Možnosti zamestnania na letisku a mimo areál letiska do r. 2000. Rozvoj obcí zo spádových území letiska.