Problematika zahájení projektů rozvoje sídel. - Chyška, V.
Funkcia štátu v podpore ekonomického rozvoja sídiel. Prevádzkové a rozvojové funkcie obecného zastupiteľstva. Štruktúra rozpočtu obec. zastupiteľstva v položkách príjmy, dotácie, prevádzkové prostriedky, fondy. Špecifikácia systému riadenia územného celku.