Svobodnaja ekonomičeskaja zona v uslovijach krupnogo goroda. - Baryšnikov, A.
Slobodná ekonomická zóna sa stáva sférou slobodného podnikania v systéme národného hospodárstva, školou aktivity a podnikavosti. Skúmanie problému rozvíjania slobodných ekonomických zón v špecifických podmienkach veľkého mesta. Rozbor osobitostí organizačno-finančného mechanizmu fungovania slobodnej zóny v podmienkach mesta. Zhodnotenie prínosov rozvoja slobodnej ekonomickej zóny pre mesto.