<The> geography of organizational control: Austria 1973-1981. - Sheppard, E.
Ekonomická prestavba v 70-tych r. v Rakúsku a jej dopad na reštrukturáciu v organizácii produkcie komodít. Rozbor väzieb medzi domácimi výrobcami, ktoré ovplyvnili geografiu organizačných väzieb v štáte. Závislosť týchto zmien na požiadavkách na kapitál a pracovné sily v priemysle, na vonkajšej konkurencii, štátnom vlastníctve, nových technológiách a technike komunikácií.