What local economic developers actually do. Location quotients versus press releases. - Levy, J.M
Prezentovanie štatistických údajov miestnych agencií ekonomického rozvoja, týkajúcich sa efektívnosti a neefektívnosti jednotlivých funkcií. Názory hospodárskych pracovníkov agencií na dôležitosť jednotlivých funkcií a časovú náročnosť. Produktivita jednotlivých činností. Stupeň špecifikácie sektorového zamerania.