<An> empirical examination of the effect of impact fees on the housing market. - Singell, L.D
Posudzovanie účinku, ktorý majú výdavky na rozvoj na bývanie, pričom sa hodnotí rovnica v redukovanej forme, týkajúca sa cien za bývanie v meste. Použitie prierezových údajov za 18 mesiacov. Rozvinutie teoretického modelu na hodnotenie účinkov poplatkov a začlenenie vplyvov, ktoré determinujú ochotu spotrebiteľov platiť za bývanie a faktory, ktoré determinujú náklady na bytovú výstavbu.