Bytová politika v podmínkách tržní ekonomiky. - Karen, O.
Kritika bytovej politiky v "socialistickom" hospodárení. Nevyhnutnosť vypracovania novej koncepcie bytovej politiky. Dve etapy spracovania novej koncepcie. V prvej etape sa riešia zásady radikálnej reformy bytovej politiky, vytváranie predpokladov pre uplatnenie trhu bytov, ktoré sa majú prejednať vo vládach do konca roka 1991. Predpokladané zmeny v oblasti nájomného. Sociálna záchranná sieť pre sociálne slabých občanov.