Bytová výstavba, perspektivy a možnosti. - Matějka, Z.
Význam kvalitatívnej stránky zabezpečovania obyvateľov a území bytmi. Zmena systému hospodárenia s bytmi s uplatnením trhu ako významný činiteľ dlhodobého procesu kvalitatívneho rastu nasýtenia bytmi. Jestvujúci stav a jeho vplyv na dopyt po bytoch. Činitele určujúce budúci dopyt po bytoch. Predpoklady samoregulácie v bytovej výstavbe a v bytovom hospodárstve.