Management buy-outs and large-small firm relationships.
Skúmanie vzťahov vyplývajúcich zo zmeny častí náplne veľkej firmy a jej odpredaja zamestnancom, povereným dovtedy jej vedením. Postup pri likvidácii činnosti a ustanovenia nového vedenia. Výsledky sa vzťahujú na domáce firmy i nadnárodné spoločnosti v prestavbe.