Ještě k akciovým společnostem a podnikům se zahraniční majetkovou účastí. - Marek, K.
Právna úprava zakladania a činnosti akciových spoločností v ČSFR. Základné ustanovenia nového zákona o akciových spoločnostiach č. 104/1990 Zb. Základné ustanovenia novelizovaného zákona o podniku so zahraničnou majetkovou účasťou č. 173/1988 Zb.