Manufacturing in the 1990s. Productivity, flexibility and innovation. - Bolwijn, P.T
Náčrt vývoja nadnárodných spoločností ako výsledok nových trhových požiadaviek. Charakteristika spoločností, ktoré naplňujú špecifické trhové požiadavky. Inovatívnosť ako požiadavka trhu v 90. rokoch. Problémy evolúcie firiem od kvalitnej firmy k firme inovatívnej, symptómy krízy pri prechode od jednej fázy k druhej.