Tendencii razvitija kooperacii i pregrady na jeje puti. - Rybak, O.
Charakteristika predností družstevného vlastníctva pred štátnym vlastníctvom. Rýchly rozvoj družstevníctva v ZSSR. Analýza faktorov spomaľujúcich rozvoj družstiev (skúmanie sa týka nepoľnohospodárskeho družstevníctva). Predpoklady nevyhnutné k tomu, aby sa družstvá premenili na konkurencieschopný sektor ekonomiky fungujúci na princípoch paritnosti a súťaživosti.