Finanz- und Steuerpolitik zu Förderung der sozialen Marktwirtschaft. - Siegert, W.
Prechod od štátneho direktívne riadeného hospodárstva k ekologicky orientovanému sociálnemu trhovému hospodárstvu v NDR. Pripravuje sa rozsiahla rozpočtová a daňová reforma s približne 30 novými zákonmi. Reálna hodnota podnikov na základe novej meny DM. Vytvorenie porovnateľných vzťahov k podnikom v SRN. Reforma rozpočtového systému od 1.1.1991.