Odkaz Aloise Rašína a současná čs. ekonomická realita - Fárek, Jiří
Životopisné dáta A. Rašína. Jeho osobnosť ako politika a národohospodára. Jeho teoretický prínos do ekonomickej vedy. Hlavné práce. Rašínov finančný plán z r. 1918 a jeho realizácia.