Daň z přidané hodnoty se představuje. - Kubíček, A.
Daň z pridanej hodnoty (Value Added Tax) bude predstavovať jednu zo základných zložiek čs. daňovej sústavy, ktorá bude platiť od 1.1.1993. Vysvetlenie podstaty tejto dane, mechanizmu jej fungovania a jej možných nepriaznivých dopadov na ekonomiku.