<Der> Familienlastenausgleich - Kindergeld und Lohn- bzw. Einkommensteuerermässigung. - Wachenhausen, M.
V súvislosti s pripojením NDR k SRN sa prevezme západonemecký systém vyrovnania rodinných nákladov. Pravidlá výpočtu rodinných prídavkov v SRN. Zdanené prídavky pri dani zo mzdy a dani z príjmu. Daňové zvýhodnenie príjmov oboch manželských partnerov. Špeciálne daňové zvýhodnenia pri príprave na povolanie.