International capital mobility and capital-income taxation. - Giovannini, Alberto
Stručná charakteristika súčasného výskumu v oblasti dane z príjmu v otvorených ekonomikách a jeho dôsledky pre ekonomickú politiku so zameraním na Európu. Náčrt základného systému daní z kapitálových príjmov uplatňovaný v západoeurópskych krajinách. Riadenie výskumu daňového systému a charakteristické rysy modelu daňového systému.