Ještě jednou k dani z příjmů obyvatelstva. - Karfíková, M.
Príjmy občanov, ktorých sa nedotýka nový zákon o dani z príjmov obyvateľstva z 18. septembra 1990. Stanovenie základu dane u poplatníkov realizujúcich poľnohospodársku výrobu. Kĺzavo-progresívna sadzba dane, možnosti znižovania dane a používania paušálnych sadzieb.