Tax harmonization and tax competition in Europe. - Sinn, H.-W
Identifikácia aspektov daňového systému po vytvorení Jednotného európskeho trhu 1992. Problém harmonizácie alebo neharmonizácie daňového systému. Dva návrhy na ochranu daňovej neutrality. Systém dane z pridanej hodnoty v súčasnosti a po vytvorení jednotného európskeho trhu. Problematika výmenných kurzov.