<The> case for tax diversity in the European Community. - Cnossen, S.
Projekt jednotného európskeho trhu do r. 1992. Vývoj a charakteristika daňového systému v ES a otázka harmonizácie daní do r. 1992. Päť príkladov daňovej odlišnosti v krajinách ES. Význam a úloha daňovej odlišnosti. Miera a spôsoby daňovej koordinácie v krajinách ES.