Zu einigen Aspekten der Steuerreform in der DDR. - Feurich, H.
Základnou podmienkou prechodu k trhovému hospodárstvu v NDR je reforma daňového práva. Nová daňová reforma prináša rovnaké podmienky súťaženia pre podniky všetkých foriem vlastníctva. Prechod doterajších národných podnikov na nový daňový systém. Nevyhnutnosť jednotného používania zákona o dani z príjmu.