Finansirovanije i kreditovanije kapitalovloženij. - Sendirovič, S.A
Nové zásady hospodárenia stavebných organizácií ZSSR v podmienkach nového hospodárskeho mechanizmu od 1. 1. 1990. Opatrenia zamerané na koncentráciu investičných prostriedkov na stavbách agropriemyselného komplexu. Úlohy Agropriemyselnej banky pri financovaní poľnohospodárskych stavieb a kontrole efektívnosti využívania investičných prostriedkov. Prax Agropriemyselnej banky USSR.