K voprosu o regional'nom chozrasčete. - Kolbasnikov, V.
Príspevok do diskusie o problémoch rozvoja chozrasčotných vzťahov v ich regionálnom aspekte. Objasnenie pojmov "region" a "regionálny chozrasčot". Skúmanie subjektu a objektu teritoriálnych záujmov a toho, ako sa pri realizácii teritoriálnych záujmov formuje systém územnej samosprávy na základe regionálneho chozrasčotu, samofinancovania. Rozbor závislostí medzi teritoriálnymi záujmami a regionálnym chozrasčotom.