Constructing confidence intervals using the bootstrap: an application to a multi-product cost functions. - Eakin, B.K
Odhad systému viachodnotových nákladových funkcií pre 387 bánk v štátoch, ktoré umožňujú odvetvové bankovníctvo. Konštrukcia intervalov spoľahlivosti pomocou metódy viacnásobného rekurzívneho vzorkovania.