<The> regulation of banks and securities firms. - Schaefer, S.M
Charakteristika zmien v regulácii finančných inštitúcií vo Veľkej Británii a v ostatných krajinách ES v rámci projektu jednotného európskeho trhu 1992. Regulácia činnosti bánk a nebankových finančných firiem. Námety pre ekon. diskusiu o regulácii finančných inštitúcií pre regulátorov na jednej strane a ekonómov na strane druhej.