Ze života pražské City tentokrát na Příkopě 14. Hovoří předseda představenstva ČSOB, a. s., ing. Rostislav Petráš. - Petráš, R.
Koncepčné zámery banky a perspektívy tvorby zdrojov. Problémy adaptačného obdobia. Otázky rozširovania účastinného kapitálu, pôsobenia zahraničného kapitálu a spolupráce s medzinárodnými inštitúciami (MBHS, MMF a Svetová banka).