International competition between stock exchanges. - Walgenbach, B.
Konkurenčný mechanizmus v činnosti búrz v dôsledku internacionalizácie trhov s cennými papiermi. Účinky tohoto trendu na burzy a dôsledky pre ekonomickú politiku.